Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

VIEW Group og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Bli bedre kjent med noen av våre ansatte!

Studenter og nyutdannede i VIEW

 • Jeg føler meg svært heldig som har muligheten til å jobbe i et så innovativt og spennende selskap etter studiet. Denne jobben gir meg muligheten til å utfordre meg selv og utvikle meg både personlig og profesjonelt

  Mathias Nerland

  Økonomikonsulent og nyutdannet bachelor innen økonomi og administrasjon fra BI

 • VIEW gir meg muligheten til å kombinere tech og accounting i en optimalisering mot kunde

  Martine Andersen

  Økonomikonsulent og nyutdannet siviløkonom. Har også gjennomført årsstudium i IT og informasjonssystemer ved Universitet i Agder

 • Som nyutdannet i VIEW får jeg mye rom og tillit til å utvikle meg selv. Med et suverent arbeidsmiljø og sin unike kultur gir VIEW meg muligheten til å være en aktiv deltaker i selskapets suksess.

  Mathias Nygård

  Økonomikonsulent og nyutdannet Bachelor i Økonomi og Administrasjon ved NTNU Ålesund

 • Jeg er heldig som har fått startet karrieren min på et sted som VIEW Maritime, hvor det er sterk faglig kompetanse og et bra arbeidsmiljø. Så langt har jeg lært mye nytt samtidig som jeg har fått utfordret meg til å finne nyskapende og kostnadseffektive løsninger.

  Ingrid Øvrebø

  Økonomikonsulent og nyutdannet innen International Business ved Hult International Business School i London

Hva sier de ansatte?

 • VIEW gav meg muligheten til å gjøre ferdig utdanningen og kvalifisere meg til å bli autorisert regnskapsfører - samtidig som jeg jobbet som økonomikonsulent.

  Michaela Ström

  Rådgiver/Statsautorisert regnskapsfører (Oslo)

 • Jeg er stolt av å jobbe i et selskap i vekst, som er ikke villig til å kompromittere kvaliteten på leveransen for vekstens skyld.

  Monica Manolache

  Systemkonsulent (Stavanger)

 • Som nyansatt har jeg blitt tatt godt i mot. Utrolig takknemlig for å bli en del av VIEW-gjengen, som setter både kunder, ansatte og verdiene sine i fokus. Mange utviklingsmuligheter gjør arbeidsplassen mer spennende.

  Sana Yasser

  Økonomikonsulent/Statsautorisert regnskapsfører

 • I VIEW er nøkkelen at vi lærer om hverandre, vi omfavner ulikheter til de vi jobber sammen med gjennom nysgjerrighet og aksept. Alle fem fingre har forskjellig utseende og egenskaper, og man bruker dem alle fem for å gripe etter noe. Styrken vi finner i våre forskjeller gir oss muligheten til å gi kundene våre det lille ekstra.

  Hasnain Ramay

  Rådgiver (Oslo)

 • Det er spennende og lærerikt å jobbe i et voksende selskap som setter teknologi på kartet i regnskapsbransjen. Det er godt å vite at det settes pris på min kompetanse og det er store muligheter for å utvikle seg.

  Kristian Remmen

  Supportkonsulent (Oslo)

Hva sier lederne?

 • VIEW er en ambisiøs arbedsplass for folk som ønsker å få til noe. Det er tydelig i selskapets verdier at mennesker er satt i sentrum. Det blir investert i de ansatte da det er de ansatte som skaper verdi for kunden og selskapet. VIEW er en unik arbeidsplass hvor du får muligheten til å bidra fra første dag.

  Espen Hovland

  CFO

 • Jeg kom til VIEW etter en etterhvert lang karriere som økonomileder/CFO. Det som inspirerer meg i rollen som leder for rådgiverteamet i Oslom er kombinasjonen av å få brukt min erfaring, både faglig og som leder, og muligheten for å lære noe nytt. Det er motiverende å være en del av et sterkt kompetansemiljø hvor en både kan lære og lære bort. Alt med mål om å gjøre hverdagen best mulig for kunden.

  Tom Nøttveit

  Head of Advisory (Oslo)

 • Jeg syntes det er spennende å være en del av et større selskap som virkelig satser og er villig til å tenke nytt.

  Renate Repstad

  Avdelingsleder (Søgne)

 • Vi er et selskap i rask vekst og i stadig endring. Men det er også nettopp dette som gjør det så interessant - Ingen dager er like.

  Hans Kristian Moholdt

  Systemkonsulent og leder av support-avdelingen (Sandefjord)

 • Å jobbe i VIEW betyr at jeg får jobbe med effektive systemer, utfordrende kunder og gode kollegaer. Sammen gjør vi hverandre bedre.

  Steffen Søvik

  Avdelingsleder Bergen

 • I VIEW er vi fremoverlente når det gjelder utvikling og bruk av teknologi, samtidig som vi er opptatt av at folka fortsatt er den viktigste ressursen. Kombinasjonen av rett bruk av teknologi, god dialog med kundene og godt samarbeid med kollegaer gjør arbeidsdagen variert og spennende, samtidig som det bidrar til utvikling og en følelse av å være en del av et lag.

  Mina Myhre

  Avdelingsleder, statsautorisert regnskapsfører